torsdag 5 april 2012

Holy Grail number 4

Här måste min nyfunna vän från Lush komma. Den ger känslan av en sval havsbris, uppiggande lime, mjukgörande och renande havsaltskorn, allt detta i en liten burk. Namnet är Ocean Salt och den är verkligen en riktig liten hjälte när det kommer till rengöring och peelning.


Jag tycker att Lush själva skriver väldigt bra om sin produkt så ni får deras beskrivning direkt:


"Vi har lagt i massor av finkornigt havssalt för att skrubba och mixat det med många underbara saker som mjukgör och tar hand om huden. För att få den sammandragande känslan, hackar vi upp ekologisk lime och låter de dra i vodka över natten och mixar det sedan med grovt havssalt och tillsätter färsk grapefruktsinfusion och eterisk olja av lime.

Detta ger en skrubbig mix som är antiseptisk, tar bort död hud och tightar till huden. Men vi ville också återfukta och göra huden mjuk och foljsam, så vi har också haft i avokadosmör, extra virgin kokosolja, lanolin, sjögräsabsolut och viollövabsolut." (Lush.se)
Jag tycker att Ocean Salt skrubbar härligt, den kan dock vara lite vass. Men den uppiggande känslan som du får efteråt slår allt och då har vi inte pratat om hur len och mjuk din kind blir efteråt. Det här är verkligen en produkt som alla borde testa...

Bild lånad från Lush.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar