tisdag 27 mars 2012

Tips för den lata

Tänk scenariot, du ligger i din varma säng och har kollat på en mysig film. Du känner dig så där härligt avslappnad och trygg under ditt fluffiga täcke. Klockan har sprungit iväg och tröttheten böjar krypa sig på dig. Allt vore bra om det inte var så att du var tvungen att stiga upp in i det kalla badrummet innan du fick sova dina skönhetstimmar. Jag pratar såklart om att tvätta bort sitt smink och vilken otroligt tung börda det kan vara vissa kvällar. Det kan vara så tungt att även de starkaste av skönhetspoliser ger vika på en av hudens grundregler. Det jag nu ska visa kommer rädda dessa kvällar och låta dig stanna nere i värmen utan dåligt samvete...

                          Bild lånad från: http://fashionadjacent.blogspot.se

Det här är ansiktsservetter från märket Yes to vilket är ett väldigt populärt märke på youtube just nu. De baserar sina produkter på nästan helt naturliga ingredienser och finns för alla olika hudtyper. De jag har testat är i serien yes to cucumber vilket är lugnande men det finns även yes to tomatoes för acne, yes to blueberrys för mogen hud och yes to carrots för torr hy. De här sminkborttagningsservetterna har en fräsch doft och är 98% naturliga vilket är super härligt att veta. Du behöver bara en servett för att ta bort allt ditt smink och sedan behöver du inte skölja av ansiktet med vatten. Den sköter allt åt dig, den ger även huden näring och lyster. Kan det bli bättre?

Pris Beautybay.com: 57:- / 30 st

3 kommentarer:

  1. Precis vad jag behöver!! Eller min stackars hy som så ofta får sova sminkad :S testat "angel on bare skin" nu och jag är lika såld som er. Fantastisk!

    SvaraRadera